Özel Matematik Eğitimi

9.SINIF:

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu tarafından belirlenen 9.sınıf müfredatına uygun olarak dersler işlenerek soru çözümü, etüt ve ödevlerle konuların özümsenmesi sağlanmaktadır. Periyodik olarak uygulanan kazanım ölçme testleri ve ödev kontrolleriyle  konu eksikleri öğrenci bazında tespit edilip tamamlanarak okul sınavlarına hazırlık yapılmaktadır.

10.SINIF:

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu tarafından belirlenen 10.sınıf müfredatına uygun olarak dersler işlenerek soru çözümü, etüt ve ödevlerle konuların özümsenmesi sağlanmaktadır. Ödev kontrolleri ve deneme sınavlarıyla konu eksikleri tespit edilip tamamlanarak  okul sınavlarına yönelik çalışmalar devam ederken diğer yandan da meslek tanıtım ve kariyer planlama seminerleriyle alan seçmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

11.SINIF:

Alanların seçildiği ve sınav sürecine yaklaşılan bu senede T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu tarafından belirlenen 11.sınıf müfredatında alanlara uygun olarak dersler işlenerek soru çözümü, etüt ve ödevlerle konuların özümsenmesi sağlanırken diğer yandan sınav sürecine yönelik çalışmalara başlanmaktadır. Konuların ve kazanımların tam öğrenilmesi kadar zaman yönetiminin de önem kazanmasıyla soru çözümü ve deneme sınavları artmaktadır.

YKS (TYT-AYT) Hazırlık

12.sınıf ve mezun grup öğrencilerine yoğun bir sınav hazırlığı programı uygulanmaktadır. Yaz döneminde başlayan hazırlık sürecinde tüm YKS konularının anlatımı yapılmakta, soru çözümleri ve etütlerle konular pekiştirilmektedir. Çalışma stratejileri, süreyi doğru planlama ve stres yönetimine yönelik seminerle ve çalışmalarla hazırlık süreci desteklenmektedir. Sınav sonrasında da öğrencilerimizin doğru seçimler yapmasında rehberlik servisimiz hizmet vermektedir.

LGS Hazırlık

KAPAT
ÖN KAYIT FORMU
Formu doldurun en kısa süre içerisinde biz sizi arayalım